Kruunu Herkun testivoittaja luomupinaattiohukainen

Ohukaisvertailun voitto Kruunu Herkulle

Ilta-Sanomien ohukaisvertailussa oli mukana yhdeksän erimerkkistä ohukaista. Ohukaiset tarjoiltiin vaativalle teiniraadille ilman kastikkeita tai mausteita.

Kruunu Herkun ohukaiset saivat parhaat pisteet ulkonäöstä, tuoksusta, mausta ja koostumuksesta. Perustelut olivat selvät: "Niiden kodikas ulkonäkö, kiinteä koostumus, tuhti pinaatin maku ja lempeä tuoksu miellyttivät raatilaisia eniten."

Kruunu Herkun luomupinaattiohukaiset valmistetaan aina parhaista raaka-aineista. Paistamme ne paistinpannulla herkullisen rapeiksi. Siksi ei olekaan ihme, että ohukaisemme saivat raadilta lähes täydet 4,5 pistettä viidestä mahdollisesta. Kakkoseksi tullut tuote pääsi kolmeen pisteeseen.

"– Tämä näyttää kaikista eniten lätyltä. Tuoksuu hyvälle ja maistuu kunnolla pinaatille. Ulkoasukin on eniten lettumainen, raati totesi yksimielisesti."

Lue Ilta-Sanomien juttu tästä.

Saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista joko annospakattuna tai palvelutiskiltä. Tämän parempia pinaattiohukaisia ei kaupasta saa.

Appelsiinikalaa asiakkaiden toiveesta

Helmikuussa kauppoihin tulevat uutuudet ovat brasilialainen Appelsiinikala ja Kiinalaiset kasvikset.

Pidimme viime elokuussa Rion olympialaisten aikaan kampanjan, jonka aikana teimme ruokia brasilialaisilla vivahteilla. Appelsiinikala sai paljon hyvää palautetta, joten päätimme ottaa sen vakiovalikoimaan. Appelsiinikalan pääraaka-aine on herkullinen alaskansei. Makeahko kastike saa makunsa appelsiinimehusta. Tuote on vähälaktoosinen ja gluteeniton.

Kiinalaiset kasvikset sopivat parhaiten lisukkeeksi – tai sellaisenaan syötäväksi. Kiinalaisen keittiön makumaailma on tuotu suomalaisille sopivaksi. Pääraaka-aineina on käytetty tuoreita kasviksia, kuten paprikaa, sipulia, herkkusieniä, soijapapua ja bambunversoa. Tuote on laktoositon.

Saatavilla hyvinvarusteltujen ruokakauppojen palvelutiskiltä. Hyvää ruokahalua!

Luomulihapulla-annos

Suositut tuotteet laktoosittomiksi

Sekä perunamuusi että lihapullat kermakastikkeessa muuttuvat laktoosittomiksi.

Kruunu Herkku helpottaa kotikokkien elämää entisestään. Muutamme osan suosituimmista tuotteistamme kokonaan laktoosittomiksi. Laktoosittomaksi vaihtuvat tuotteet ovat perunamuusi, ohukaiset, lihapullat kermakastikkeessa ja kaikki muut kermakastikeruuat. Muutoksen jälkeen lähes kaikki Kruunu Herkun tuotteet ovat laktoosittomia.

Muutos toteutetaan asiakkailta tulleiden toiveiden mukaan. Tuotteet vaihtuvat laktoosittomiksi marraskuun 2016 aikana.

Mustikkajenkkipannarit

Paksut Jenkkipannarit

Kruunu Herkku on tuonut kauppoihin herkulliset jenkkipannarit. Pannukakkuja löytyy kahta makua: omena ja mustikka.

Kruunu Herkun tuoreet Jenkkipannarit paistetaan aina käsityönä. Niiden valmistuksessa käytetään laadukkaita ja aitoja raaka-aineita. Mustikkapannareiden maku syntyy oikeista mustikoista, omenapannareiden omenoista.

Jenkkipannarit sopivat erinomaisesti aamiais- tai brunssipöytään sekä erilaisiin juhliin. Pannarit toimivat helposti myös eväinä tai välipalana. Lisukkeina voit käyttää esimerkiksi tuoreita marjoja ja vaahterasiirappia tai hilloa.

Saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista joko annospakattuna tai palvelutiskiltä.

Käsintehdyt pääsiäisherkut

Pääsiäinen on yksi herkuttelijan suosikkipyhistä.

Pääsiäisen pääruuan voit valita kolmesta herkullisesta vaihtoehdosta: Karitsanpotkaa punaviinikastikeessa, minttukaritsanpihviä tai karitsanpaistia portviinikastikkeessa. Liharuokien lisukkeeksi voit ottaa joko yrttiset provencaleperunat tai tuorevalkosipuliperunat. Jälkiruuaksi tarjolla on moderni ja raikasmangomousse.

Saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista.