Kruunu Herkun testivoittaja luomupinaattiohukainen

Ohukaisvertailun voitto Kruunu Herkulle

Ilta-Sanomien ohukaisvertailussa oli mukana yhdeksän erimerkkistä ohukaista. Ohukaiset tarjoiltiin vaativalle teiniraadille ilman kastikkeita tai mausteita.

Kruunu Herkun ohukaiset saivat parhaat pisteet ulkonäöstä, tuoksusta, mausta ja koostumuksesta. Perustelut olivat selvät: "Niiden kodikas ulkonäkö, kiinteä koostumus, tuhti pinaatin maku ja lempeä tuoksu miellyttivät raatilaisia eniten."

Kruunu Herkun luomupinaattiohukaiset valmistetaan aina parhaista raaka-aineista. Paistamme ne paistinpannulla herkullisen rapeiksi. Siksi ei olekaan ihme, että ohukaisemme saivat raadilta lähes täydet 4,5 pistettä viidestä mahdollisesta. Kakkoseksi tullut tuote pääsi kolmeen pisteeseen.

"– Tämä näyttää kaikista eniten lätyltä. Tuoksuu hyvälle ja maistuu kunnolla pinaatille. Ulkoasukin on eniten lettumainen, raati totesi yksimielisesti."

Lue testin tulokset.

Saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista joko annospakattuna tai palvelutiskiltä. Tämän parempia pinaattiohukaisia ei kaupasta saa.

Käsintehdyt pääsiäisherkut

Pääsiäinen on yksi herkuttelijan suosikkipyhistä.

Pääsiäisen pääruuan voit valita kolmesta herkullisesta vaihtoehdosta: Karitsanpotkaa punaviinikastikeessa, minttukaritsanpihviä tai karitsanpaistia portviinikastikkeessa. Liharuokien lisukkeeksi voit ottaa joko yrttiset provencaleperunat tai tuorevalkosipuliperunat. Jälkiruuaksi tarjolla on moderni ja raikasmangomousse.

Saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista.

Lohivarhaisperunasalaatti on
ruokaisa lisuke täynnä
kevään makuja.

Vapun helpot herkut

Vappuna syödään perinteisesti paljon perunasalaattia. Kruunu Herkun uutena sesonkituotteena on maukas lohivarhaisperunasalaatti.

Vappuna kannattaa syödä muutakin kuin tippaleipää, jotta jaksaa juhlia. Kruunu Herkun valikoimista löydät vappupiknikille esimerkiksi neljä erittäin maukasta perunasalaattia: à la carte perunasalaatti, saksalainen perunasalaatti, varhaisperunasalaatti ja uutena sesonkituotteena lohivarhaisperunasalaatti, jossa on reilusti kylmäsavulohta. Vappu onkin perinteisesti perunasalaatin juhlaa.

Vapun kunniaksi kokosimme kaksi kätevää annospakkausta. Perunasalaatti-combo sisältää 250 grammaa saksalaista perunasalaattia ja 250 grammaa a’la carte perunasalaattia. Perunasalaatti ja prinssinakit-combo sisältää 170 grammaa paistettuja nakkeja ja 250 grammaa a’la carte perunasalaattia.

Piknik-korin voi lisäksi täydentää muilla Kruunu Herkun käsintehdyillä ruuilla. Valikoimasta löydät paljon erilaisia luomuruokia, salaatteja ja kotiruokaa.

Kruunu Herkun helppojen ja maukkauden tuotteiden avulla voit keskittyä vapun juhlinnassa oleelliseen – syömiseen. Tilaa tai varaa ruuat kaupastasi ja vietä herkullinen vappu.

Saatavilla hyvinvarustelluista ruokakaupoista.