Tänä vuonna kaikki syövät samaa laatikkoa

Kruunu Herkun joululaatikot sopivat lähes kaikille, sillä ne eivät sisällä mitään eläinperäisiä raaka-aineita. Laatikot ovat siis maidottomia ja sopivat myös vegaaneille. Mausta emme ole kuitenkaan tinkineet!

Joulu on tärkeä sesonki Kruunu Herkulle ja valmistaudumme siihen ajoissa

Juvalla on valmisteltu joulua koko syksy. Olemme muokanneet reseptejä, tilanneet raaka-aineita, palkanneet lisää henkilökuntaa sekä varmistaneet tuotteidemme logistiikan. Olemme valmiita loppuvuoden kiireiseen sesonkiin, jonka aikana jouluruokia syödään huima määrä vain muutaman viikon aikana.

Katso täältä myymälät, jotka myyvät laatikoitamme jouluna 2022. 

Tänä vuonna kaikki joululaatikkomme uusiutuivat. Meille on ollut jo pidempään tärkeää tarjota laatikoita jokaiselle. Haluamme taata perinteisen täyteläisen maun, mutta huomioida myös erikoisruokavaliot. Niinpä meidän laatikoissamme ei käytetä mitään eläinperäisiä raaka-aineita, eli laatikkomme ovat myös maidottomia ja näin myös vegaaneille sopivia. Pyrimme siihen, että koko perhe voi joulupöydässä syödä samaa laatikkoa. Näin haluamme helpottaa joulun ruokavalintoja. Porkkanalaatikkomme on myös gluteeniton.

Joululaatikoiden lisäksi Kruunu Herkku valmistaa myös rosollia, waldorffinsalaattia ja riisipuuroa, sekä jälkiruokia kuten piparkakkumoussea, luumurahkaa ja sekahedelmäkiisseliä. 

Kruunu Herkun joulutuotteita myydään kauppojen palvelutiskeillä sekä valmiiksi pakattuina annoksina ympäri Suomea sekä Keskon, että S-ryhmän ruokakaupoissa.

Katso täältä myymälät, jotka myyvät laatikoitamme jouluna 2022.