Pienessä Juvan kunnassa Etelä-Savossa on suuri keittiö, jossa kokkailemme. Meitä on 60 kokkia, 22 paistinpannua ja 15 kattilaa.

Olemme pieni perheyritys ja tykkäämme tehdä ruuat itse. Näkeehän sen jo keskenään erinäköisistä pinaattiletuista, että koon ja rapeusasteen päättää Seija, ei minkään sortin kone.

Kun meidän mestareilta kysyy, miten hyväksi kokiksi tullaan, on vastaus yksinkertainen: raaka-aineita pitää rakastaa. Näinhän se on. Juurekset hankimme niin läheltä kuin mahdollista, perunat meille tulevat Pohjanmaalta ja kotimainen naudan jauheliha on tullut jo vuosia Votkinin Veijolta. Näistä aineksista teemme perinteistä ja välillä vähemmän perinteistä ruokaa jauhelihapihvistä tortillaan. Eikä meidän reseptit toki salaisia ole.

Joka päivä pitää syödä, mutta jos ei aina kerkiä tai jaksa kokkailla niin eipä hättää. Juvalla kyllä kerkiämme. Ruokaamme voi ostaa kaupan tiskistä ja valmiiksi pakattuna hyllystä. Säilyvyysajat ovat samaa luokkaa kuin mitä nyt kotona tehdyssä yleensäkin. Se johtuu siitä, ettei niissä ole mitään muuta kuin tavallisen keittiön perusainesosia. Meille on kunnia-asia tehdä maukasta ja kaikin puolin laadukasta ruokaa, sen olemme syöjille luvanneet.

Aina ei kerkiä kokkailemaan.
Onneksi Juvalla kerkiämme.

Juvalla valmistuu ruokaa rakkaudella ja maku edellä
Juvalla valmistuu ruokaa rakkaudella ja maku edellä

Harvinaista herkkua! Käsin kokattua valmista ruokaa ei ole koskaan tehty näin hyvistä raaka-aineista. Teemme ruuat keittiössämme Juvalla, siksi ne ovat kotona tehdyn näköisiä ja makuisia. Avain herkulliseen ruokaan on raaka-aineiden rakastaminen, siihen me uskomme.

Valitsemme aina laadukkaimmat saatavilla olevat raaka-aineet ja suosimme pientuottajia. Jos pientuottajilta ei ole saatavilla haluamiamme raaka-aineita, suosimme kotimaista. Paitsi silloin kun laadukkain raaka-aine tulee tuotteen syntysijoilta. Luotettavien ja pitkäaikaisten kumppaneidemme kanssa voimme aina olla varmoja raaka-aineiden alkuperästä, kotimaisuudesta ja laadusta.