Kruunu Herkku on vastuullinen toimittaja keittiöiden ammattilaisille

Luomutuotteet aina valikoimissa.

Kun haluat tarjota asiakkaillesi parempaa käsin tehtyä kotiruokaa, Kruunu Herkun Food Service -tuotteet auttavat ammattikeittiöitä ja ruoka-alan ammattilaisia onnistumaan. Tuotevalikoimastamme löydät kotiruokien klassikoita sekä sesonkituotteita. Tutustu valikoimaamme – kaikkea ruokaa ei tarvitse valmistaa itse, me autamme sinua ruoanvalmistuksessa.

Pellolta pöytään -arvoketju on meille tärkeä,

se pitää sisällään koko kumppaniverkostomme, oman toimintamme ja tuotteiden turvallisuuden sekä vastuullisuuden aina kuluttajille saakka. Osa tuotteistamme on myös luomua. Perunamuusi, pihvit (karitsa, jauheliha ja lindström) sekä pinaattiohukaiset ovat aina luomumerkillä sertifioituja.

Valitsemme aina laadukkaimmat saatavilla olevat raaka-aineet ja suosimme pientuottajia. Jos pientuottajilta ei ole saatavilla haluamiamme raaka-aineita, suosimme kotimaista. Paitsi silloin kun laadukkain raaka-aine tulee tuotteen syntysijoilta. Luotettavien ja pitkäaikaisten kumppaneidemme kanssa voimme aina olla varmoja raaka-aineiden alkuperästä, kotimaisuudesta ja laadusta.

Valmis ruoka luomuna on edelleen harvinaista herkkua

Kruunu Herkun Juvan keittiössä työskentelee noin 60 ruoka-alan ammattilaista. Nykyaikainen keittiö on suunniteltu täysin Kruunu Herkun tarpeisiin. Luomutuotetut raaka-aineet ovat meille luonnollinen tapa valmistaa herkullista ruokaa. Luomun kulutus on kasvanut viime vuosina valtavasti. Luonnonmukainen ja ympäristöä säästävä tuotantotapa ulottuu pellolta aina valmiiseen makuelämykseen saakka. Ruokamme ei ole eineksiä, vaan käsin tehtyä kotiruokaa. Käsintehdyt valmiit luomuruoat ovat valmiiden ruokien parasta antia, kotona tehdyn näköistä ja makuista.

Kruunu Herkulla on valmistettu luomuruokaa yrityksen perustamisesta lähtien

Olemme olleet ensimmäinen yritys, joka aloitti valmiiden ruokien valmistamisen luomuna.