SYÖMÄÄN! – ruoka on valmista

Kruunu Herkussa padat porisevat kuin kotikeittiössä, vain isommassa mittakaavassa. Lähes 60 työntekijän voimin syntyy kolme miljoonaa kiloa ruokaa vuodessa – perunamuusista pinaattilettuihin ja uutuuspihveihin. Emme tee valmisruokaa vaan valmista ruokaa, jossa raaka-aine ja laatu ratkaisevat.

– Olemme kehittäneet lisää broilerituotteita, mutta myös vegaanisen kasvispihvin. Vegaanista ruokaa eivät kaikki aina arvosta ja sen arvellaan olevan automaattisesti pahaa. Tätä mielikuvaa lähdemme nyt taklaamaan. Nämä pihvit ovat älyttömän hyviä ja sopivat niin vegaaneille kuin muillekin, Kruunu Herkun tuotekehityspäällikkö Petri Rytkönen kertoo.

Lue alla olevan linkin kautta Liha ja ruoka-lehden artikkelista lisää Kruunu Herkun kuulumisia ja siitä, miten vastaamme kuluttajien odotuksiin niin uusien kuin perinteistenkin tuotteiden osalta sekä miten voimme tarjota helpotusta myös ammattikeittiöiden arkeen.

Liha ja ruoka-lehti: SYÖMÄÄN – ruoka on valmista