Tuotteita moneen ruokavalioon

Gluteenittomia, laktoosittomia ja maidottomia tuotteita. Meille on tärkeää tarjota tuotteita, jotka sopivat usealle ruokavaliolle.

Valikoimistamme löytyy laktoosittomia, maidottomia, vegaanisia ja gluteenittomista raaka-aineista valmistettuja tuotteita. 

Olemme pakanneet maukkaita tuotteitamme valmiiksi aterioiksi. Tällä hetkellä valikoimassamme on annoksina broilerijauhelihapihviä pinaattiriisillä, cajun kanaa persilja-porkkanarisotolla, paistettua lohta yrttimuusilla, kirjolohipihviä tilliperunoilla, varhaisperunasalaattia, perunamuusia, jauhemaksapihvejä ja lihapullia muusilla. 

Päivitämme ajantasaista tietoa valikoimastamme nettisivuillemme.

Valmiiden annosten lisäksi Kruunu Herkun tuotteita myydään palvelutiskeillä ja ruokatoreilla. Valikoima on erittäin laaja. Herkullisia valmiita ruokia ovat esimerkiksi nakkistroganoff, ylikypsä uunipossu kermakastikkeessa, butter chicken, janssoninkiusaus, eri perunalisukkeet ja jälkiruuat. Sesonkeina, kuten joulu ja pääsiäinen, tarjoamme useita ruokia myös kokonaan maidottomina tai vegaanisina.

Kruunu Herkku valmistaa tuotteensa Juvalla omien kokkien voimin. Meille on tärkeää tarjota vaihtoehtoja, jotka sopivat usealle ruokavaliolle.

Kruunu Herkun tuotteita myydään kauppojen palvelutiskeillä sekä valmiiksi pakattuina annoksina ympäri Suomea sekä Keskon, että S-ryhmän ruokakaupoissa.