Juttuja Juvalta

Keittiöpäällikön vinkit joulun ruokahävikin torjumiseen

”En ole itse tehnyt omalle perheelleni enää aikoihin porkkana- tai lanttulaatikoita”, kertoo Kruunu Herkun keittiöpäällikkö…

Kruunu Herkun tuotteilla tuet suomalaista työtä

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 3.12. – halu ostaa suomalaista työtä tukevia tuotteita ja palveluita…

Kotiruokaa ja ruokatrendejä – näin Kruunu Herkun keittiö pysyy aina ajantasalla

Syyskuussa Kruunu Herkun keittiöpäällikkönä aloittanut Mikko Viitanen on kokenut tuotekehittäjä, ja oikea velho keittiössä. Keskustelimme…

Mikko Viitasesta Kruunu Herkun keittiöpäällikkö

Hei Mikko! Olet uunituore keittiöpäällikkömme. Miten ruoasta tuli sinulle ammatti?  Kipinä ruoanlaittoon lähti aikoinaan jo…

Poimi palvelutiskeistä Kruunu Herkun valmiit satokauden herkut

Koska aina ei kerkiä sienestää, teimme satokauden ruoat valmiiksi puolestasi.

Esko Kyrö: ”Rakastan ruokaa ja etenkin muiden laittamana”

Bloggaaja Esko Kyrö tarjoili vanhemmilleen kauniin kesäpäivän parvekelounaan, joka valmistui noin viidessä minuutissa.