13.10.2021
Mikko Viitasesta Kruunu Herkun keittiöpäällikkö
Hei Mikko! Olet uunituore keittiöpäällikkömme. Miten ruoasta tuli sinulle ammatti? Kipinä ruoanlaittoon lähti aikoinaan jo…
Hei Mikko! Olet uunituore keittiöpäällikkömme. Miten ruoasta tuli sinulle ammatti? Kipinä ruoanlaittoon lähti aikoinaan jo…
Koska aina ei kerkiä sienestää, teimme satokauden ruoat valmiiksi puolestasi.
Bloggaaja Esko Kyrö tarjoili vanhemmilleen kauniin kesäpäivän parvekelounaan, joka valmistui noin viidessä minuutissa.
Suosittua Nakit ja MUTSI -blogia pitävä Päivi maisteli käsin kokattuja valmiita ruokiamme.
Mistäpäin tulee puhetta ja porinaa? Näin uudet maut ja ruoat saavat meillä alkunsa.
Pääsisimme helpommallakin, mutta emme halua tinkiä ruoan laadusta.